About me

Hello,

Welkom op mijn portfolio, hieronder vind je een korte beschrijving van mij terug. Maar aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt. Mijn contact gegevens kan je hier terugvinden.

Ik ben Lies Wouters, een creatieve sociale duizendpoot. Stilzitten is absoluut niet voor mij, ik geniet dan ook van een fietstocht of zwempartij. Daarnaast kan je mij vaak terugvinden met mijn fototoestel in de aanslag. Met oog voor detail en voeling voor precisie probeer ik dan ook de puntjes op de "i" te zetten.

Ik studeerde af in ... aan het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge als Grafisch ontwerper/ illustrator. Daarna starte ik aan de opleiding Grafische en Digitale Media aan de Artevelde Hogeschool te Gent en slaagde met glans voor deze opleiding in ... . Ondertussen was ik al aan de slag als freelancer en dit zette ik voort tot ik in loondienst ging bij A.S.Adventure als Front-End developer/ designer. Al snel groeide ik door naar Front-End Business Analyst voor de A.S.Adventure Group en ontwikkelde mij als UX/UI expert.

Naast mijn dagelijkse activiteiten kan je mijn creativiteit terugvinden in illustraties, food fotografie en in de tuin. Op en top genieten van het leven maar met een serieuze aanpak en verantwoordelijksgevoel zal ik er dan ook voor zorgen dat elk project dat ik aan start tot een goed einde wordt gebracht.

Hier kan u een overzicht downloaden (cv) van al mijn activiteiten en bereikte doelen van afgelopen jaren.

X