Image Alt

About Me

Wie is Lies

Tekenen zat er altijd al in, ik was diegene in de familie die alles mooi kon maken (zoals ons oma altijd zei). Maar ik wou zelf ook graag meer. Daarom na mijn opleiding in publiciteit en illustratie in het middelbaar studeerde ik ook nog een bachelor opleiding aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Namelijk Grafisch en digitale media met een specialisatie in Photodesign (studio fotografie).

 

Daarnaast zat ik tijdens mijn studie ook niet stil. In het laatste jaar van het middelbaar vroeg ik dan ook mijn ondernemingsnummer aan om te starten aan de praktijk. Daardoor heb ik op dit moment al een rugzak vol ervaring en heb ik mezelf kunnen specialiseren afgelopen 8 jaar in enkele specifieke onderwerpen. Zo wil ik mezelf ook onderscheiden.

 

Naast mijn creatief werk kan je mij ook in het bos met loopschoenen vinden of in onze home gym in het landelijke Sint-Gillis-Waas. In de winter kunnen de skilatten ook niet ontbreken en ga ik met mijn partner regelmatig de bergen in.

 

Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, zo blijf ik geprikkeld en zorg ik er voor dat ik on the top of my game kan blijven werken om zo voor u het beste werk af te leveren. Heb je graag een face-to-face gesprek om uit te pluizen wat er voor jouw kan gebeuren? Neem dan zeker even contact op.

Creativiteit
Originaliteit en uniek.
Authentiek.
Kwaliteit
Uitwerking in detail.
Ready to use.

Projecten gala

Een overzicht van alle projecten die al uitgevoerd zijn.

35

Branding/ logo designs

Van logo tot detail in de branding op je verpakking. Een branding pakket wordt doorgetrokken tot in het kleinste detail zodat jij er mee aan de slag kan.

7

Illustratieve opdrachten

Van ondersteuning in je boek, tot een affiche of folder of zelfs een compleet kinderboek. Illustraties komen hier tot leven.

12

Websites

Website design in zijn full form, ondersteuning van wordpress websites en consultancy in verband met UX interactie.

5

Social media projects

Social media plans en ondersteuning, ook naast planning komt hier jouw branding aan bod. Zowel instagram, facebook, linkedin,...

Hi, welkom bij Lies Wouters Designs. Neem gerust een kijkje, ben je op zoek naar iets specifieks? Of wil je graag contact? Aarzel niet om contact te nemen.